Rijschool Europa Rijschool Europa Rijschool Europa Rijschool Europa Rijschool Europa Rijschool Europa Rijschool Europa Rijschool Europa Rijschool Europa Rijschool Europa Rijschool Europa Rijschool Europa Rijschool Europa

Nieuws

01-11-2017

Gezondheidsverklaring per 1 november 2017


Vanaf 1 november 2017 is het niet langer mogelijk om via de rijschool een Gezondheidsverklaring in te dienen voor kandidaten die het rijbewijs willen gaan halen.

Dit heeft het CBR besloten, omdat iedereen zélf verantwoordelijk is voor zijn gezondheidsgegevens. Door zelf de Gezondheidsverklaring in te vullen, denkt de kandidaat bewust na over de vragen over zijn gezondheid. Bovendien zijn deze gegevens persoonlijk en zeer vertrouwelijk.

Iedereen kan snel en gemakkelijk zelf een Gezondheidsverklaring indienen via Mijn CBR. Wij verzoeken iedere kandidaat naar deze site te gaan en zelf de Gezondheidsverklaring digitaal in te vullen.

LET OP!! Bij het invullen van vraag 8b gaat het nogal eens mis. Draag je een bril of contactlenzen? Je kunt daarmee goed zien? Vul dan gewoon 'NEE' in.

Klik hier voor meer informatie over de nieuwe Gezondheidsverklaring.

Klik hier voor een informatie filmpje van het CBR over de nieuwe Gezondheidsverklaring.


Meer nieuws

Pagina 1 van 18  > >>